Видяхме, че има отбори, особено Унгария, която превъзхожда с едно

...
Видяхме, че има отбори, особено Унгария, която превъзхожда с едно
Коментари Харесай

Георги Иванов - Гонзо: ”Маджарите” са ниво над нашите, ще имаме резултат след 3-4 години

„ Видяхме, че има тимове, изключително Унгария, която превъзхожда с едно равнище нашия тим “, стартира шефът. „ Борим се да станем първи “, съобщи иронично Гонзо.

„ Неслучайно играят в такива тимове, имат средноевропейско тимове. Петко Христов не можа да играе през вчерашния ден. Илиян Стефанов, Доминик Янков...има 4 индивида отсъстващи. Надяваме се в бъдеще да се гордеем с тима си “.

„ Аз не съм видял някой да е съумял в живота без да рискува. Трябва доста неща да се трансформират. Президентите на клубовете да погледнат по-сериозно. Все по-малко млади играчи се постановат. Нямаме 20 милиона играчи като Бразилия. Когато те не играят, не са на нужното равнище “.

„ Националният селекционер смятате ли, че за 3 дни ще вдигне скоростта на играчите. В българското състезание се играе муден футбол. Самите клубове би трябвало да разививат футболистите. Един Коко Илиев сподели положителни игри за момче на 18 години. Видях положителни неща, доста. Коко Илиев сподели качества, които доста футболисти би трябвало да се борят да имат “, оповестява още Гонг.

“Ние в елитния младежки футбол направихме доста промени и неща, само че те ще дадат резултат след 3-4 години. Унгария ни сподели какъв е моделът. 2005 и аз играх против тях и бяхме равностойни, а в този момент са на друго равнище. Чисто самостоятелните качества, които имаха те, не можем да приказваме за тактичност “.

„ Ние всички носим отговорност. Какво значи да понесем отговорност? Малко ли ви е, че критикувате всичко живо, което се допре до националния тим? Смятаме ли, че тези момчета се усещат добре. Предните 3-4 мача, тогава бяхме завършили присъединяване си в Лигата на нациите. Вече когато се играе напрегнат, е друго. Разликата сред междинния и огромния футболист е в душeвността. Ако желаете, критикувайте мен, по този начин или другояче го вършиме 30 години, само че след 2 години България ще е друга и на друго равнище. Някой път загубата е по-добра от успеха ”, съобщи Гонзо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР