Видях трите страни на ковид кризата. Бях болна, знам каква

...
Видях трите страни на ковид кризата. Бях болна, знам каква
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за COVID-19: Бях болна, знам каква е битката

Видях трите страни на коронавирус рецесията. Бях болна, знам каква е борбата, тъй като при мен беше мъчно. Това призна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Сега съм на страната на тези, които се грижим за болните. Виждаме труда, умората, напъните на лекарите и медицинските сестри. Освен това съм ръководител на парламентарна група – там, където взимаме решенията и се вършат законите, и където носиш отговорност за милиони хора, когато натиснеш копчето - в Народното събрание ", съобщи тя.

Тя призна, че това я прави по-пълноценна при вземането на решения.

"Днес народен представител от ГЕРБ – доктор си разреши жлъч във връзка с доброволчеството. Казах им и на тях – елате единствено един ден при нас и доста ще се замислите преди да натиснете бутона за гласоподаване, няма да го вършиме механично ", означи още Нинова.

Видях трите страни на коронавирус рецесията. Бях болна, знам каква е борбата, тъй като при мен беше мъчно. Сега съм на страната...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР