Видях паднал самолет с едно крило и два трупа. Наоколо

...
Видях паднал самолет с едно крило и два трупа. Наоколо
Коментари Харесай

Областният: Видях падналия самолет и два трупа

Видях паднал аероплан с едно крило и два натрупа. Наоколо всичко миришеше на бензин. Неприятно е, доста е неприятно. Това съобщи пред „ Марица “ регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров. Той и шефът на пловдивскатта полиция старши комисар Атанас Илков бяха измежду първите хора от властта, които пристигнаха на мястото минути след нещастието.

Двамата направиха оглед на терена, където е станала злополуката, съпроводени от няколко чиновници на реда.

Както „ Марица “ писа, при полета си за откриването на надпреварата за дронове, самолетът трябвало да прелети над стадиона и да поздрави участниците и гостите.

„ По време на заход във въздуха се чупи едното крило на машината. Тя се забива в дигата на река Марица. Загиват и двамата мъже, които са били в самолета. Единият от умрелите е притежател на машината “, описа старши комисар Илков.

На място незабавно пристигнали кола за спешна помощ, противoпопожарни и полицейски екипи. Районът на случая е отцепен и се правят огледи.

„ Все още е рано да се каже каква е повода за злополуката. Очакваме сътрудниците от националното разследване под управлението на Окръжна прокуратура, с цел да се извършат всички нужни процесуални дейности “, сподели още шефът на полицията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР