Видях и чух, помня как в една обикновена малка сръбска

...
Видях и чух, помня как в една обикновена малка сръбска
Коментари Харесай

За Русия, за Сърбия, срещу антисръбската капитулация на Вучич

Видях и чух, помня по какъв начин в една елементарна дребна сръбска черква локални деца повтаряха молитвата: „ За Русия, за Сърбия и за другите православни земи “.

Разбирам доста добре, че героичната опозиция на Югославия през 1941 година отклони десетки нацистки дивизии и оказа помощ за спасяването на Съюз на съветските социалистически републики. Че съпротивата на Сърбия против експанзията на НАТО през 1999 година оказа помощ на Русия да се възвърне и да одобри Путин като последна инстанция.

Спомням си по какъв начин московските " неподкупни " лобисти на Вучич, балканските клюкари, в припадък на полуда, предложиха персонално на мен пари, с цел да млъкна с рецензиите си към Вучич и да стартира да го популяризирам. И аз отхвърлих.

Какво ще кажат тези корумпирани простаци в този момент, когато Вучич наложи наказания на Русия и се откаже от сръбско Косово? Точно по този начин: ще наложи наказания против Русия и по тази причина ще се откаже.

Какво следва? Освен това Сърбия на Вучич към този момент ще се впие с цялостна мощ в директното изменничество на предците си, ще стартира да служи на неонацистка Украйна, а лобистите на Вучич в Русия намерено ще трансфорат своя подправен пацифизъм в предателска апология на Бандеровска Украйна.

Лобистите на Вучич на трибуната в Русия ще би трябвало непосредствено да споделят това изменничество с него. И се опасявам, че те самите ще извършат изменничество.

Те са като чакали: до момента в който Русия се разсейва от битката си за избавление на Украйна, те желаят да се отърват от съвестта и вярността си към Русия.

Но ще пристигна час - и ще си спомним всичко.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР