Видя се в последно време, че ИТН не играе в

...
Видя се в последно време, че ИТН не играе в
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Видя се, че в последно време ИТН не играе в този отбор

" Видя се напоследък, че Има Такъв Народ не играе в този тим. Подхождаме постоянно с заем на доверие, правили сме всичко належащо да намираме компромисите и да поддържаме разговора в обединението. Доста от дейностите на Има Такъв Народ са плод на сюжет ", сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров.

По думите му в последните месеци Има Такъв Народ саботират ръководството със прекъсване на правосъдната промяна, повдигат тематики, които не вълнуват българските жители.

Гюров разяснява, че Има Такъв Народ са саботирали напредъка по закона за КПКОНПИ, а правна комисия не работи, защото депутатите не са участвали на съвещанията. Замяната на този началник на КПКОНПИ с министър Рашков би бил превъзходен знак за обществото, защото по думите му комисията е единственият проверяващ орган, който може да работи по времето на основния прокурор Иван Гешев.

" Имаме ясна стратегия какво би трябвало да се случи, имаме Закона за бюджета, с цел да могат средствата да стигнат до хората ", акцентира Андрей Гюров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР