„Видя се, че заплатите не са такива, за каквито се

...
„Видя се, че заплатите не са такива, за каквито се
Коментари Харесай

Борисов за медицинските сестри: Част от исканията са изпълнени, винаги съм имал уважение към тях


„ Видя се, че заплатите не са такива, за каквито се приказва. Винаги съм имал почитание към тях “. Това съобщи министър председателят Борисов във връзка с протестиращите медицински сестри, които не престават с демонстрациите си. Министър-председателят инспектира стадион „ Панайот Волов “, за който държавното управление отпусна 3 милиона лв. за ремонт.

На въпрос дали ще се срещне с медицинските сестри, министър председателят съобщи, че "всички тези хора тук могат да се качат на козирката " и да предявяват разнообразни претенции.

„ След понеделник ще предложим един пакет и да забележим по какъв начин ще работим ", посочи министър председателят.

По отношение на мигрантския проблем той изясни, че с дипломация проблемите могат да се решат. "Дават ни за образец, само че има напрежение в Гърция. Натискът на нашата граница е нулев, съглашението с Турция важи с цялостен размер. Сега и с Урсула фон дер Лайен си поддържаме връзка, даже ѝ пратих фотоси от през днешния ден и тя се убеждава, че в България няма етническо напрежение.
Премиерът съобщи, че Гърция четири години е проспала да вземе ограничения против нови мигрантски и бежански талази. „ Аз съм им го казвал. Когато ние си защитавахме границата, те не го направиха. Черно море е толкоз топло колкото и Егейско, само че значимото е, че българите спят умерено. Помните Харманли, пожарът в „ Овча купел “, когато хиляди мигранти се разхождаха в центъра на София, и какъв брой е умерено през днешния ден ", разясни министър председателят.

"Дано се реши този проблем, тъй като това ще се отрази на туризма и вложенията, само че ние продължаваме да си изпълняваме отговорностите, нулева незаконна миграция ", акцентира министър председателят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР