Видя се, че държавата не е на пауза. 3,9% ръст

...
Видя се, че държавата не е на пауза. 3,9% ръст
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма как да тръгнем напред, докато държавата е като пробита лейка и отвсякъде тече

Видя се, че страната не е на пауза. 3,9% растеж имаме. Не помним такова нещо за последните 15 години. И то в условия на рецесия. Пенсиите се подвигнаха повече, в сравнение с за последните 15 години. Всичко това се случи. И останахме с бюджетен недостиг 2,9%. Това значи, че ще сме справили.

 

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в предаването " Лице в лице " по БТВ. Той отговори по този начин на рецензиите на служебното държавно управление, че са оставили " страна на пауза " и изреди триумфите, които съгласно него е имал кабинетът " Петков ".

 

Сега се извършва бюджета за 2022 година, това значи - заледяване на приходите, уточни някогашният финансов министър. И попита за какво да не се одобри бюджет, който да е съответен на сегашните условия.

 

По " Джемкорп " нищо не ни тежи. 9 страници документ, преустановен без вреда за страната, счита той. Според него не може да има вреда при необвързващ меморандум. " В листата " Магнитски " има хора, които са нанесли  вреди за страната. Там не става дума за нечии пиар акции ", съпостави той двата абсурда.

 

Няма по какъв начин да тръгнем напред, до момента в който страната е като пробита лейка и отвред тече, сподели Асен Василев. 

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР