Видно, Кирил Петков и Асен Василев ще правят партия -

...
Видно, Кирил Петков и Асен Василев ще правят партия -
Коментари Харесай

Ако Кирил Петков и Асен Василев направят партия, да внимават с бързата слава

" Видно, Кирил Петков и Асен Василев ще вършат партия - окрилени от бързо извоюваната известност. Самият аз постоянно им приписвам дължимото за стореното, с което разгневиха съществено Естаблишмънта.

Но… има едно само че.

Отдавна следя политическите процеси и споделям - позволявам и с тях - следните съображения:

1. За бързата политическа популярност

У нас тинята е толкоз дълбока, че единствено с 1-2 хвърлени камъка образуваш вълна от поддръжка. Това са го правили доста политици преди тях.

Спомняте ли Операция “Комар ” на Богомил Бонев? Тогава народът беше смачкан от авторекета и тази интервенция беше задоволителна Бонев да стане народен воин - даже песни и стихове му бяха посветили. Само две години по-късно звездата му угасна безславно с освобождението му като министър.

А всички помним интервенция “Наглите ”, която изстреля до небесата рейтинга на Цветан Цветанов - даже за кандидат-президент почнаха да го спрягат, до момента в който ненадейно закупи славата на апартаменто-маниак.

Това го пиша не тъй като има личностен паралел сред горните и двамата служебни министри, а да подчертая какъв брой преходна е “световната популярност ”, когато се дължи на 1-2 каузи, а не е част от управническа философия със постоянна, групова и непрекъсната политическа поддръжка ", съобщи икономистът Евгений Кънев с. И продължи:

2. За вярата в личната самодостатъчност
 Иван Бакалов с прогноза за партия към Кирил Петков и нейния резултат Иван Бакалов с прогноза за партия към Кирил Петков и нейния резултат
" Като се появи нова партия на служебните министри, гласовете анти-ГЕРБ ще се разделят на 5 партии в Народното събрание. Да не си намерения някой,...

Така се случи, че бях очевидец на несполучливите опити за коалиция сред преди малко образуваната Да, България и ДСБ при започване на 2017 г, приключили с неналичието на обикновено посланичество на жителите в Народното събрание за цели 4 години - от което България понесе невероятни вреди.

Тогава причините за безсмислието на такава коалиция беше увереността на ДАБГ, че при толкоз бързо набираща известност са сигурни участници в идващия парламент. И че в случай че нейните членове желаеха коалиция, щяха просто да гласоподават за ДСБ, а не да основават партия.

И тогава имаше мега известна персона като Кристиян Таков. И тогава имаше възторг за учредяване на такава партия - претъпкана зала в студен януарски ден. Но и тогава предстояха парламентарни избори единствено след 2 месеца.

Пиша всичко това, с цел да кажа на новите политически звезди, че шансът да създадат независима партия и да влязат сами в Народното събрание след два месеца е нулев. Защото нямат ресурсите, ореола и медиите зад Царя; тъй като нямат времето да развият обикновени изборни структури, екипи, организация; тъй като Статуквото ще работи на цялостни обороти против тях и така нататък

Но със лична партия в този момент могат да нанесат сходен удар върху демократичната общественост, както, уви, се случи през 2017 г, въпреки все някакво парламентарно наличие ще има. Мисля че и Данчо М загатна точно това в Народното събрание, т.е Статуквото ще работи точно за този сюжет.
 Кирил Петков: Имаме още 2 седмици, до тогава приказвам единствено като министър Кирил Петков: Имаме още 2 седмици, до тогава приказвам единствено като министър
Предвиждаме още две седмици в работата си, тъй че в идващите две седмици ще приказвам единствено в качеството си на длъжностен министър, експер...

3. За ползите на България

Ако създадат въпреки всичко партия след дни - дано тя да влезе в Коалицията Демократична България.

Ако не я създадат - дано се включат в Демократична България - а Демократична България да поеме ангажимент за тяхната номинация за министри в идващ постоянен кабинет с нейните гласове.

Разбира се: единствено в случай че ползите на България са най-важни.

Тестът следва. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР