Видно е за всички, че първоначалните намерения на Владимир Путин

...
Видно е за всички, че първоначалните намерения на Владимир Путин
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Путин сам влезе в капана, който си изгради


Видно е за всички, че първичните планове на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През се провалиха и сме изправени пред дълга, продължителна война, с голям брой жертви и опустошения. Той самичък влезе в клопката, който си построи, няма път за оттегляне. Капанът му щракна и във вътрешнополитическо отношение. Поставянето в подготвеност на нуклеарния боеприпас на Русия беше блъф.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1802
Това съобщи в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров. По думите му олигарсите имат доста значима функционалност - те са част от хранителната система на съветската стопанска система и войска. " Те поддържат имперската система. Но и елементарният руснак е значим. Важно е до каква степен обкръжението на съветския президент е готово да жертва животи. Не знам дали Путин би пристъпил към тежки дейности с колосални жертви ", показа той и добави, че изявленията демонстрират, че в държанието на Русия няма смяна.

" Поставят се невъзможни условия, които блокират споразуменията. Руснаците занапред ще схванат защо става дума, тъй като Путин построява желязна стена към Русия. Нищо чудно да се стигне до военно състояние в Русия ", означи генералът. И разяснява, че отношението на съветското посолство към България е неприемливо.

" В Кремъл считат, че българската власт е слабичка. Посланик Митрофанова трябваше да се яви в Министерство на външните работи. Ако откажеше да го направи дни наред, можеше да бъде отзована, това са крайните ограничения ", уточни той. Според него съветската агентура не е серпантина да работи, а ограниченията против нея не са били задоволителни. " Руският народ също е отговорен, тъй като търпи президент като Путин ", счита ген. Гяуров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР