Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев

...
Видно, че Бойко Борисов например НЕ Е дарил нито лев
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Гледам дарителите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е!

Видно, че Бойко Борисов да вземем за пример НЕ Е дарил нито лев на личната си партия

Гледам донорите на ГЕРБ. Не е скандално, срамно е!

Срамно е, че тази проведена незаконна група е " усвоила " няколкостотин милиона единствено от партийна дотация и още няколкодесетки милиарда от бюджет, общини и европейските фондове, а съвсем няма донори и лични доходи! На това му се вика паразит. Пример, че тези са привикнали единствено да взимат, а не да дават. Видно, че Бойко Борисов да вземем за пример НЕ Е дарил нито лев на личната си партия.

Все отново има малко информация на формалният уебсайт на ГЕРБ. За 2011г. листата е без имена и данни за донорите - ползвам фотография. Пълна бистрота, както се споделя.

За 2019 година има оповестена една декларация за подаяние от 8000 лв. от Кирил Панайотов - гр. Русе. Мога обосновано да предположа, че това е същият Кирил Панайотов, началник на една частна русенска клиника, който стана прочут, като постоянен рекордьор по заплата измежду болничните шефове - над 122 000 лв. заплата на месец или към един милион и половина годишна заплата и то в най-тежките коронавирус години, когато здравната система изнемогваше, а на медиците на първа линия даваха по хиляда лв.. Клиниката, която е управлявал Панайотов има контракт със Здравната каса. Фактически е дарил към една своя отплата. Интересно е и че ГЕРБ са разгласили декларацията на Панайотов с всичките му персонални данни - ЕГН, номер на персонална карта и дата на издаване, адрес и така нататък Заличил съм ги.

За 2021 година също са разгласили данни за няколко донори. Има забавни имена, влезте в уеб страницата и ги разгледайте. Някои са известни с получените по времето на ГЕРБ милиони от публични поръчки. И са дарили някой лев. Дето се вика - захлебили са. Прави усещане Генади Велков - регионален ръководител на Съюз на демократичните сили, който е дарил рекордните 9500 лева на... ГЕРБ! Много алтруистично! В момента кмет на Видин е Цветан Ценков - някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" повдигнат от Съюз на демократичните сили, а шефа на Съюз на демократичните сили е най-големият донор на ГЕРБ. Знам по какъв начин звучи, но не е смешно.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР