“Видни са усилията ни за сформиране на мнозинство, което да

...
“Видни са усилията ни за сформиране на мнозинство, което да
Коментари Харесай

Дончев: Очакваме експертна раб | BGNES

“Видни са напъните ни за съставяне на болшинство, което да одобри законите, само че преди този момент да се излъчи кабинет. Затова би трябвало да има единодушие сред повече от една политическа мощ във връзка с обща законодателна стратегия, синхрон в политиките, които би трябвало да се организират тук в Народно събрание и Министерски съвет и трето единодушие на държавно управление и личен състав ”. Това съобщи Томислав Дончев, заместник-председателят на ГЕРБ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Извървели сме 1/3 по пътя, т.е. имаме визии във връзка с законодателната стратегия. Очакваме техническа, експертна работа по политики, тъй като в случай че съпоставим стратегиите на първата и втората политическа мощ, то има огромни разлики ”, сподели още Дончев.

“В необикновена обстановка сме, водени от отговорността ни да съставим държавно управление, за тази цел сме склонни да вършим взаимни отстъпки. Когато търсиш поддръжка обаче даваш причини, неверна тактичност е да поставяш нови условия, тъй като ние влязохме в изискванията вторият няма да поддържа първия, а първият да поддържа втория ”, напомни Дончев. “Ние не обичаме да ни слагат условия, водени от своята отговорност ние участваме в диалози, само че слагането на още условия не е пътят към триумф. Трябва правенето на съглашение и да има диалози за личен състав- всичко останало е единствено технология ”, акцентира Томислав Дончев. “За да се откажем от първия мандат ние би трябвало да имаме сигурни гаранции и причини, че с втория мандат ще има добър резултат. Ние сме подготвени с повече от един състав на кабинет, според от потребностите на обстановката ”, съобщи още Томислав Дончев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР