Видни представители на БСП и Атака ще прекарат следващите дни

...
Видни представители на БСП и Атака ще прекарат следващите дни
Коментари Харесай

БСП, Атака и Шаренкова ще наблюдават изборите в Русия

Видни представители на Българска социалистическа партия и Атака ще прекарат идващите дни в Русия, с цел да следят президентските избори. Повечето от тях са поканени като интернационалните наблюдаващи на вота. Визитите им са по покана на Съвета на федерацията, на съветската Дума или по партийна линия.

От Народното събрание за Москва към този момент е отпътувал ръководителят на комисията по икономическа политика Петър Кънев. От пресцентъра на Българска социалистическа партия оповестиха, че други депутати от Българска социалистическа партия, командировани в Русия, са Христо Проданов и Пенчо Милков.

Шефът на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов също е в Русия. С Паргов ще пътува и заместничката му в столичната конструкция на левицата Ваня Добрева.

Гост на Русия за изборите ще е и председателката на Форума " България-Русия " Светлана Шаренкова - по поката на съветската Дума. Тя ще следи изборния развой в Санкт Петербург.

Освен социалистите посетител на съветската Дума ще бъде и делегация на друга проруска партия у нас – Атака. С водача й Волен Сидеров отпътуват зам.-председателят на Народното събрание Явор Нотев и депутатът Десислав Чуколов.

От пресцентъра на Българска социалистическа партия обясниха, че поканите към техите представители са в качеството им на депутати и членове на управлението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР