Видите ли мерцедес с номер СВ 0503 КР, внимавайте за

...
Видите ли мерцедес с номер СВ 0503 КР, внимавайте за
Коментари Харесай

Богомил Грозев грубо гази закона зад волана

Видите ли мерцедес с номер Сухопътни войски 0503 КР , внимавайте за живота и здравето си! Водачът зад кормилото е рисков и рискът лимузината да излезе от шосето и да се насочи на скорост към вас не е за подценяване, видя HotArena .

Богомил Грозев е индивидът, за който ви предизвестяваме . Водещият на осведомителните излъчвания по Нова кара колата си по този начин, че в случай че бяхме КАТ, на часа щяхме да го глобяваме със солена санкция. А можеше и книжката да му отнемем при избраните от закона условия.  

Богомил кара и чати по едно и също време, а на моменти даже не държи кормилото с нито една ръка . И къде му е погледът? В пътя или в екрана на смарт телефона му?

Шофирайки безобразно мерцедеса си из София, очакващият дете от хомеопатката Мария Такова новинар стигна до една от автоматизираните столични автомивки. Там собственоръчно изми колата си с пароструйка на алегорична цена. Срещу още едно левче той можеше да почисти и вътрешността на купето с прахосмукачка, само че не го стори. След като мерцедесът му лъсна извън, Богомил се качи още веднъж зад кормилото и даде газ. Колата полетя в посока летището, където са студията на Нова. 

На някои читатели евентуално ще им се стори възмутително, че Грозев кара първокласна немска лимузина, а в това време някогашният му тъст Антон Радичев трепери дали няма да загуби жилището си. Актьорът ипотeкира жилището си по времето, когато тв водещият беше женен за щерка му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младото семейство. Грозев подвигна къща, само че си я резервира след развода, а задължението към банката не пожела да трансферира на свое име.

„ Повече от 2 години Богомил не е направил нищо, с цел да ме освободи от това задължение. Със сигурност постоянно заплаща вноските, щом не са пристигнали да ми вземат жилището. И въпреки всичко не мога да не съм обезпокоен. Говорих с майка му да се трансферира ипотеката на един от нейните парцели, само че нищо не се случва. Трябваше Грозев да си поеме заема, да ми освободи дома от тази тежест, откакто от дълго време към този момент не са с щерка ми... Защо не го прави? ”, съобщи наскоро за „ Уикенд ” звездата на Народния спектакъл, „ Оркестър без име ” и „ НЛО ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР