Видинчанката Михаела Гулева е сред състезателките от цялата страна, номинирани

...
Видинчанката Михаела Гулева е сред състезателките от цялата страна, номинирани
Коментари Харесай

Видинско момиче е номинирано за Мис волейбол

Видинчанката Михаела Гулева е измежду състезателките от цялата страна, номинирани в шестото издание на състезанието за хубост - Мис BGvolleyball.com, проведен от профилиран български волейболен уебсайт.
18-годишната хубавица неотдавна приключи Природо-математическата гимназия "Екзарх Антим I ", а през годините бе част от шампионския тим на учебното заведение в ученическите игри. Михаела е артикул на видинския волейболен клуб "Бдин-Вида ", сега пази цветовете на "Ахил " София. Висока е 178 сантиметра, играе на поста на посрещач.
"Приключих преди всичко първата фаза на състезанието. Във втората останахме седем девойки, от тях пет ще продължат напред. От тази година състезанието покрива повече обхват - до момента беше единствено за играчи, а към този момент могат и рефери и такива, които се занимават със спорта под някаква форма. След втората фаза стартира финалната. Победителката ще има опция да се снима в календара. Ще се веселя, в случай че печеля ".

Победителят в състезанието се дефинира с интернет гласоподаване. Може да подкрепите видинчанката на адрес: http://miss.bgvolleyball.com/. От един IP адрес може да се вършат по три номинации.

Михаела Гулева от тази година ще бъде студентка в Софийския университет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР