Видинчанка спечели конкурс за най-секси дупе. Задните части на 21-годишната

...
Видинчанка спечели конкурс за най-секси дупе. Задните части на 21-годишната
Коментари Харесай

Супер секси СНИМКИ показаха задните части на Александра - най-новата "Мис дупе"

Видинчанка завоюва конкурс за най-секси дупе. Задните елементи на 21-годишната Александра Станева от крайдунавския град събраха погледа на журито и тя беше класирана преди всичко.

Конкурсът се организира преди дни в дискотека " Планета " в Пазарджик при засилен интерес от страна на двата пола. В конкуренцията се включиха 10 претендентки. Пред журито те трябваше да показват формите си в нищожно облекло и да покажат танцови умения на дансинга.

Водеща на вечерта бе Катрин Вачева. Преди старта на шоуто тя отправила извънредно любопитен съвет към участничките в конкуренцията. Моделката споделила на по-притеснителните девойки, когато излязат на сцената, с цел да не се тормозят от стотиците точещи лиги фенове на женските форми, да си показват, че се намират на поле с моркови.

Призьорката Александра е част от фешън организация „ X MODEL GROUP “. Тя е от Видин, само че сега е студентка последна година в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, компетентност „ Археология “. Откакто записала да следва, младата хубавица живее в София, а летата прекарва в Съединени американски щати, където върви на студентски бригади всяка година. Родителите й живеят в Чехия.

Това не е първото самопризнание за апетитните форми на Александра. През 2016 година тя взе участие в състезанието Best erotic model, където също сграбчила наградата за най-секси дупе.

Шоуто ще обиколи всички по-големи градове на страната в търсене на най-сексапилните дупета. Следващата година в София ще се организира и финалния кръг, когато ще бъде определена и националната победителка.

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР