Видинчани не спират да се състезават кой е по-по-най в

...
Видинчани не спират да се състезават кой е по-по-най в
Коментари Харесай

Нов рекорд по безумно паркиране! Вижте как наглец заряза колата си по средата на улица във Видин

Видинчани не стопират да се състезават кой е по-по-най в класацията по неуместно паркиране. Жител на града очевидно е положил голямо усърдие и е съумял да се открои измежду останалите. За задачата, водачът е затапил улица в града, като е зарязал колата си по средата, без да се преценява с останалите водачи.
Постъпката му обаче не се приема с наслада от неговите съграждани. Един от тях е документирал в фотография изобретателното прекъсване на лидера, с цел да може повече хора да видят до къде стига потенциалът му и да си създадат заключения.
С публикуването на фрагмента в обществените мрежи се изляха редица отрицателни мнения, съгласно които това не е първото нарушаване на притежателят на возилото.
"Най-наглите! Не им е за пръв път ", "Толкова си може, другояче щеше по-добре ", "Газта му е свършила, другояче щеше да се постарае повече ", разясняват поданици на града, които най-вероятно са ставали очевидци на предходни изцепки от страна на водача.
Видинчани не се гордеят с новия подложен връх, само че се надяват нарушителят да бъде глобен с висока санкция и надпреварата в града им да завърши.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР