Видин. Взаимодействието с централната и местната власт е от голямо

...
Видин. Взаимодействието с централната и местната власт е от голямо
Коментари Харесай

Николай Цветков, Предприемачи ГЕРБ-Видин: Взаимодействието с централната и местната власт е от голямо значение за предприемачите

Видин. Взаимодействието с централната и локалната власт е от огромно значение за бизнесмените, сподели за Радио „ Фокус “ – Видин Николай Цветков, ръководител на Предприемачи ГЕРБ-Видин. Той уточни, че това взаимоотношение е належащо за основаване на условия и климат, които са значими за развиване на бизнеса,а въпреки това – съдействието сред локална власт и бизнеса дава резистентност на локалното развиване.
„ От извънредно значение е да има разговор и това, към което се стремим ние бизнесмените в връзките си с Община Видин е постигането на консенсус при идентифициране на локалните проблеми и при създаване на целите, по които работим дружно. От огромно значение са контактите на бизнесмените със сродни организации от прилежащи области, тъй като посредством тях подкрепяме съдействието сред общините и бизнеса, сътворяваме работни контакти и обменяме опит “, сподели Цветков. Той уточни, че бизнесмените имат значима роля когато се приказва за професионалното образование на локалните фрагменти, за връзката сред образованието и бизнеса.
„ Тук мога да дам образец с филиала на Русенския университет във Видин. Специалностите, по които се образоват студентите бяха избрани точно посредством разговор с бизнеса и потребностите, които имаме ние от професионални фрагменти. Много е значимо в разговора сред бизнесмените и локалната власт да взе участие и неправителствения бранш “, добави Николай Цветков. Според него тогава резултатите от взаимоотношението са в действителност забележими. „ Специално за Видин мога да дам многочислени образци от общи начинания за развиване на образованието, за повишение на здравната просвета измежду популацията, запазване на околата среда, обществената активност и развиването на спорта “, съобщи Цветков.
Анна ЛОЗАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР