Видин. Вчера на територията на ОДМВР- Видин е проведена специализирана

...
Видин. Вчера на територията на ОДМВР- Видин е проведена специализирана
Коментари Харесай

Видин: Над 200 конопени стръка са иззети при мащабна полицейска операция срещу наркоразпространението в областта

Видин. Вчера на територията на ОДМВР- Видин е извършена профилирана полицейска интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района. Действията на криминалистите стартирали в град Грамада. Там, в парцел населяван от С. Ц./27 г./- престъпно проявен и осъждан, полицейските чиновници разкрили 206 конопени стръка. Това оповестиха от ОДМВР - Видин . Растенията, готови за сушене, били с друга дължина – от 40 до 100 см. Разследващите иззели и 7 грама суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест. Работата по случая продължава, в ОД МВР-Видин е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.
Към 17.50 часа, в региона на детска градина в к-с ”Вида ” във Видин, бил засечен 16-годишен от село Гъмзово. От малолетния криминалисти иззели 7 грама зелена суха, листна маса, индикирала на канабис при наркотеста. Момчето е арестувано, а по случая формирано досъдебно произвеждане. В същия регион бил открит и Л. Т./20 г./, до момента в който укривал под перваз на прозорец от постройката пакетче с 1 грам канабис. 20-годишният е арестуван, против него е формирано бързо произвеждане.
Метална кутия, съдържаща изсъхнал канабис, била конфискувана от апартамент, населяван от 17-годишен видинчанин в к-с ”Вида ”. Непълнолетният е арестуван, а по случая формирано досъдебно произвеждане.
По-късно вечерта, към 21.30 часа, в центъра на Видин, униформени спрели за инспекция Д. П. /37 г./, локален гражданин. Той непринудено, с протокол, предал на служителите на реда 10 хапчета „ Ривотрил ”. Минути след среднощ, до заведение в к-с ”Бонония ”, чиновници от автопатрула ревизирали И.В./33г./. И той, непринудено с протокол, предал 18 хапчета „ Ривотрил ”. Задържан е за период до 24 часа. По двата случая в районното ръководство са заведени преписки.
Активните полицейски дейности, за секване на уличното наркоразпространение, и инспекциите в регионите на учебните заведения и детските градини в регионалния град не престават. Разкиравнето и предотвратяването на закононарушения, свързани с наркотични субстанции остава измежду главните цели в работата на чиновниците на ОДМВР-Видин.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР