Видин. Традиционната инициатива е на Видинска Света митрополия и Народно

...
Видин. Традиционната инициатива е на Видинска Света митрополия и Народно
Коментари Харесай

Във Видин организираха вечер, посветена на християнското семейство и младеж

Видин. Традиционната самодейност е на Видинска Света митрополия и Народно читалище „ Цвят 1870 “ във връзка празника Въведение Богородично.Това оповестиха от пресцентъра на Община Видин .

Гост на събитието бе заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова, която поздрави присъстващите от името на кмета доктор Цветан Ценков. Тя означи, че сходни прояви са прелестен метод да засвидетелстваме уважението си към полезностите на нашата православна религия, да покажем и на възрастните, и на децата какъв брой значимо е фамилията в актуалния ни, бързо разрастващ се свят. „ Благодарение на здравите връзки, на разбирателството и поддръжката в него човек може да израства, да върви напред и се изправя против разнообразни провокации. Пожелавам ви на този свят празник да бъдете дружно с околните си хора и да продължите традицията, която нашият народ пази от епохи. Бъдете здрави и дано всеки дом е блажен! “ – сподели Борисова.

Беседа за християнското значение и смисъл на Въведение Богородично изнесе Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил.
Вечерта приключи с осъществявания на хор „ Видин “ към читалище „ Цвят “ и на възпитаници от книжовен клуб „ Иван Деспотов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР