Видин. Народният представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев връчи стипендия за

...
Видин. Народният представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев връчи стипендия за
Коментари Харесай

Видин: Народният представител от ГЕРБ Владимир Тошев връчи стипендия на изявен ученик от града

Видин. Народният представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев връчи стипендия за високи достижения в региона на науката, изкуствата и спорта на дванадесетокласника Деян Емилов, оповестиха от ГЕРБ-Видин . Стипендията се връчва за осма поредна година, а носителят на оценката за 2018 година бе избран от педагогическия колектив на ППМГ „ Екзарх Антим I ”. „ Поздравявам Деян за дейната му гражданска позиция и триумфите, които е завоювал с доста труд и непримиримост. Той е изявен математик, с многочислени оценки от национални и интернационалните математически надпревари и олимпиади. Активен състезател, участник във всички учебни планове, знаменосец на учебното заведение, отличен възпитаник. Един юноша, с който всички ние се гордеем, същински дипломат на Видин ”, сподели при връчването на стипендията националният представител Владимир Тошев. Той благодари на преподавателите, които образоват и възпитават „ такива прелестни младежи ”. „ Благодаря и на родителите на Деян, тук са неговата майка и по-малкият му брат, който също към този момент има своите първи оценки в влиятелни надпревари. Наистина е значимо учителите и родителите да бъдем съидейници в образованието и възпитанието на нашите деца ”, акцентира националният представител. Владимир Тошев пожела триумф на Деян във всички негови инициативи: „ Запази устрема да показваш най-хубавото от себе си ”.
„ За мен това е значимо отличие, тъй като демонстрира, че напъните и трудът се виждат и правят оценка ”, сподели носителят на стипендията Деян Емилов. Той благодари на учителите и родителите си, а също и на своите съученици, „ които ме поддържат и се радват дружно с мен ”.
Деян Емилов, който ще продължи образованието си в специалността „ Приложна математика ”, бе поздравен от началника на РУО-Видин Веселка Асенова и шефа на ППМГ “Екзарх Антим I ” Румяна Петрова, от своите учители и съученици
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР