Видин. Народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев бе

...
Видин. Народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев бе
Коментари Харесай

Видин: Народният представител Владимир Тошев уважи празника на Димово

Видин. Народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев бе посетител на празничното отбелязване на Деня на Димово по покана на кмета на общината Лозан Лозанов, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Владимир Тошев изрази убеденост, че държавната и локална власт дружно - отговорно и почтено ще служат на хората от Димово. „ Ще работим интензивно за напредъка и развиването на общината, с цел да останат тук, в този хубав завършек на България, нашите деца “, сподели Тошев. Той изрази своята увереност, че през 2018 година ще бъде открит напълно новият обход на Димово. Тошев поздрави жителите на Димово и с нова облага – център за информация и услуги на жителите, в който ще се правят 118 административни услуги. Народният представител от ГЕРБ пожела на жителите и гостите на Димово празникът им още дълги години да събира другари и посетители от близо и надалеч.
За своя празник димовчани бяха поздравени от министър - ръководителя Бойко Борисов. „ Благодаря на всички, които поставят грижи за развиването на Димово и се веселя, че с вашите старания и с поддръжката на страната, реализираме повече за модернизирането на инфраструктурата на града и сътворяваме нови благоприятни условия за предприемчивите и инициативните хора. Убеден съм, че просперитетът на българските общини е обща задача и като акцентираме на взаимната работа и използваме капацитета на районите в страната, българските градове ще стават все по-добро място за живеене “, се споделя в приветствения адрес.
Гости на празника бяха и евродепутатът Владимир Уручев, националният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова и регионалният шеф Албена Георгиева. Последната пожела на димовчани да съхраняват традициите си и да работят за престижа както на Димово, по този начин и на цялата област. По мотив формалното разкриване на центъра за услуги и информация, Георгиева уточни: “Подобряване на административното обслужване е една от главните цели в държавната стратегия. Пожелавам на общинските чиновници да бъдат постоянно общителни и дружелюбни към жителите “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР