Видин. Крепостта Баба Вида отново ще бъде естествен декор на

...
Видин. Крепостта Баба Вида отново ще бъде естествен декор на
Коментари Харесай

Видин: Въздушна акробатика ще бъде представена на крепостта „Баба Вида“ по време на средновековния фестивал „БъдинЪ”

Видин. Крепостта „ Баба Вида ” още веднъж ще бъде натурален фон на средновековния фестивал „ БъдинЪ ”, който се провежда от Община Видин и тази година ще се организира на 25 и 26 август. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Една от главните цели на събитието е да насочи вниманието към забележителния исторически монумент, трансформирал се през вековете в знак на дунавския град.
Шестото издание на фестивала е с по-различен темперамент, като по нетрадиционен метод – посредством въздушна акробатика, ще бъде показана уникалността и хубостта на известната туристическа атракция. Трупа Канетикс ще направи всички гости очевидци на впечатляващ театър пред Входната кула на крепостта. Шоуто ще покаже по какъв начин едно средновековно оборудване може да впечатли със своята непреходност и в това време да бъде привлекателно, когато взаимно се допълват история и иновация. Така предишното, пречупено през погледа на актуалния клиент, ще провокира запаметяващо се прекарване – акробатика в небето.
Актьори на кокили ще имат задачата да се грижат за положителното въодушевление на дребните фенове и ще театралничат пред любопитни погледи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР