Видимо отслабнал се появи Герасим Георгиев-Геро с жена си –

...
Видимо отслабнал се появи Герасим Георгиев-Геро с жена си –
Коментари Харесай

ЧУДО:Геро най-после отслабна!

Видимо измършавял се появи Герасим Георгиев-Геро с жена си – спортният публицист Цвета Гагарова, в предаването „ На кафе ” в първите дни на новата година. Актьорът, който води „ Маскираният артист ” с Васил Василев-Зуека, а след това с Краси Радков, призна, че не спортува. Само че феновете евентуално помнят негова медийна изява от предходната година, ориентирана точно към влизането във форма.

Вероятно при Геро тренировките не са били доста, щом към този момент не върви на фитнес , само че пък очевидно е, че тренировките са били резултатни. А може пък поосвежената му визия да се дължи на натовареното му всекидневие. Миналата година Геро, който на 10 юли ще чества 48-мия си рожден ден, продължава да бележи напредък в кариерата, макар пандемията. Тази също му се обрисува сполучлива.

Актьорът, роден и израснал в Русе, е спортувал интензивно на млади години. Тренирал е танци, битка, дори футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Геро понижил спортните занимания, откакто потърпевш от разкъсване на ахилесовото сухожилие. И въпреки всичко злополуката, която претърпява преди 18 години, е повода за внезапното качване на килограми. Инцидентът станал на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му се обърнал по-късно прекарване. Въпреки напрежението, артистът е признателен, че е оживял и изцяло се възстановил . „ Целият живот е застлан с рухвания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се одобри като някакво тестване, което ти е обещано да го преминеш ”, споделя Геро. Убеден е, че откакто го преминеш, би трябвало единствено самоуверено напред да се върви. „ Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят ”, споделя артистът, който следва таман тази философия.

Въпреки пандемията и всички условия и рестрикции, свързани с нея, Геро не може да се оплаче от липса на задължения. Дори в противен случай, графикът му е претъпкан. А когато е претъпкан, се случва артистът да работи по 16 часа дневно. Миналата година той имаше много изяви в театъра, в това число и министър председатели. Във кино лентата „ Голата истина за група Жигули ” пък е в ролята на барабаниста. Зрителите на БНТ1 гледаха артиста и в минисериала „ Порталът ”. От февруари до май Геро водеше „ Като две капки вода ” с сътрудника си Зуека, който по-късно същата година се реалокира със фамилията си в Испания. Междувременно, русенецът водеше и „ Маскираният артист ” с Краси Радков.

През цялото това време Геро съчетаваше уговорките си към продукциите на продуцента Маги Халваджиян освен с театъра, а и с киното. Актьорът се снима в два кино лентата. Единият е на Томислав Христов „ Добрият водач ”, в който основната роля е поверена на Малин Кръстев. Към момента Геро е зает с новия филм на Стефан Командарев – „ Ало ”. Актьорът е планувал за тази година и различен план, само че го пази в загадка.

Също толкоз дейна е и брачната половинка му Цвета Гагарова. Тя към този момент не е в новинарската част на спортна редакция, а работи в предаване на „ Нова нюз ”, за което прави забавни изявленията със спортисти. Чувства се доста добре освен поради новата позиция, а и тъй като работи в страховит колектив. Междувременно, Цвета е заета със спортна платформа, която започва с две свои съдружнички. Онлайн платформата е в помощ на спортните клубове и федерации. В „ На кафе ” Цвета с усмивка показа, че новото начинание й е забавно, а мъжът й Геро съобщи, че е зад нея. Той освен я поддържа, само че умее и да я подлага на критика. Рядко го прави и постоянно е градивно. Критиката му е обвързвана с грим, тоалет, по какъв начин е споделила даден анонс при появяването си на тв екрана, само че най-често тематиката е футбол, с който той е много осведомен. Цвета не го подлага на критика, може би тъй като Геро самичък вижда кусурите си. Актьорът не се тормози да потърси грешките си и да ги регистрира. „ Имам ясна самокритика ”, отсича звездата. Той счита, че откривайки грешката си, се изграждаш, тъй като повече не я допускаш.

Геро може и да не намира време за тренировки, само че пък щерка му Йохана е много отдадена на спорта. Тя е упражнявала тенис на корт 5-6 години, а неотдавна се интересува от волейбол. Йохана играе в детско-юношеската школа на ЦСКА. Въпреки че е обожател на „ Левски ”, Геро доста се радва, че щерка му спортува.

Съпругата на Иван Лечев го срещнала с жена му

Геро и Цвета са щастливо семейство към този момент 13 години. Дължат запознанството си на Жени Лечева, брачната половинка на музиканта Иван Лечев. Евгения, която е певица и актриса, познавала Цвета и Геро поотделно, поради което и съумяла да реши, че доста ще си паснат. Затова постоянно агитирала приятелката си да се съгласи да я запознае с сътрудника си. Жени се оказала права не доста време откакто ги срещнала. На сватбата булката Цвета хвърлила букета таман към Жени, един тип да й върне жеста. Тя го хванала и още на идната година обичаният й Иван Лечев й предложил брак. Цвета и Геро, несъмнено, също били посетители на сватбата им.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР