Видев обяснил, че слиза от влака от София, но не

...
Видев обяснил, че слиза от влака от София, но не
Коментари Харесай

Журналист Изрева: Полицай Го Заплашил Да Го Тикне В Багажника На Патрулката!

Видев обяснил, че слиза от влака от София, само че не му повярвали. Не поискали да си покаже и билета от влака, от който преди малко е слязъл. Журналистът не е разкрил на служителите на реда какво и къде работи. Призна, че е бързал, тъй като го е чакала майка му.

" Случаят няма общо с работата ми като публицист, само че е индикативен за отговорността на управляващите. Тази вечер при рутинна инспекция бях заплашван от служител на реда на Първо ОД на МВР-Стара Загора, че мога да бъда затворен в багажника на патрулката и ще бъда откаран някъде. На молбата ми полицейският чиновник да показа номера на значката, с цел да я запиша и да подам публично недоволство, той отхвърли ", написа Добромир в профила си в обществената мрежа. " Не помогнаха многократните молби към сътрудника му, който съобщи, че не може да направи нищо, защото не му бил началник.

Няколко пъти помолих индивида да спомага да науча номера на значката на сътрудника му, само че молбите ми не дадоха резултат. В края на диалога, като се изключи че ме заплаши, че може да ме постави в багажника, сподели и че може да се съдим, в случай че се оплача.

И загатна, че постоянно при инспекция може да открие нарушаване и да бъда спретнат в сектора ", описа той обществено. Добромир Видев е записал почтително и регистрационния номер на патрулката, в чийто багажник са се канели да го напъхат служителите на реда, в случай че доста пита.

Той ни даде и текста на жалбата, която е подал по електронен път, а за случая е уведомил и ръководителя си в радиото. Ето и текста на жалбата на Добромир, изпратена до полицията: На 26.10.2018-та, при рутинна инспекция на полицията, бях заплашван от служител на реда на Първо ОД на МВР-Стара Загора.

Вашият чиновник сподели, че в случай че сме били в Америка, мога да бъда затворен в багажника на патрулката и ще бъда откаран някъде. Аз се обърнах с молба за подпомагане към сътрудника му, тъй като се почуствах застрашен. Служителят на реда с номер 1446 отхвърли подпомагане. Не оказа помощ и многократното ми гледище. Поради което смятам, че служителят на реда с номер 1446 отхвърли да извърши задължението си по закон за подпомагане на гажданин в неволя.

Единственият отговор беше, че не може да направи нищо, защото не му бил началник. Проверката не сподели нередности. Но и тогава не получих номера на значката на партьора му, заради което смятам, че наново бяха нарушени правата ми. В частта хипотеза за непорочност.

В края на диалога като се изключи че ме заплаши, че може да ме постави в багажника, сподели и че може да се съдим, в случай че се оплача. И загатна, че постоянно при инспекция може да открие нарушаване и да бъда спретнат в сектора. Настоявам, предвид на събитията, да получа информация за подхванатите от Вас ограничения за очевидния метод, по който вашите чиновници нарушиха член 30, 32, 37 и 56 от Конституцията. Както и член 10 от Конвенцията за правата на индивида.

Настоявам да получа номера на органа на реда, които в нарушаване на разпоредбите, оказа напън над свободен жител, в прорез с нормите на закона. За да преценява има ли учредения за търсене на правата си в съд за превишаване на полицейски пълномощия. Сигналът за неприятния случаай е подаден на телефон 112. На него съм подал данните за мястото, времето и номера на патрулната кола, който е СТ 4656ВА. С номер 23-09. Очаквам от Вас съответно подпомагане. Тъй като колата имаше и стикер за видеозапис, инспекцията от него също може да помогне. Добромир Видев ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР