Видеозаписът от инцидента се разпространява широко в социалните медии. На

...
Видеозаписът от инцидента се разпространява широко в социалните медии. На
Коментари Харесай

Баща спаси детето си от преминаващия влак с тялото си ВИДЕО

Видеозаписът от случая се популяризира необятно в обществените медии. На фрагментите се вижда по какъв начин двама души лежат сред перона и влака, който минава.

Студентът Ала Ибрахим, който твърди, че е снимал това видео, споделя пред изданието детайлности за случая. Според неговите думи, бащата и дъщерята били застанали на неправилен перон. Когато дошъл нужният им трен, те се пробвали да се качат в него, като скочили от един перон в различен.

"Дъщеря му беше объркана и нямаше време да се качи, а влакът към този момент пътуваше по коловозите. Бащата скочи до нея и я покри с тялото си ", споделя Ибрахим. Според него, очевидците са решили, че както бащата, по този начин и щерка ще умрат, само че влакът минал, а на тях им нямало нищо. Момичето, обаче, било в положение на потрес и не можело да се движи. След 15 минути тя пристигнала на себе си и "всички се разпръснали ".

Източник в Египетските железници е удостоверил, че се е случил сходен случай. Той е декларирал, че родителят и детето са решили да преминат през жп линията по най-опасния метод. Двамата са лежали неподвижно за към минута, до момента в който влакът прекосявал безусловно на няколко сантиметра от тях.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР