Видеото с Тодор Атанасов, който казва, че е говорил с

...
Видеото с Тодор Атанасов, който казва, че е говорил с
Коментари Харесай

Хванаха ГЕРБ в нова фалшива новина! Христо Вътев от Варна: Аз дадох на Тодор телефона на Нинова, за да попита дали ще го пуснат

Видеото с Тодор Атанасов, който споделя, че е приказвал с Корнелия Нинова по какъв начин да се проведат митингите в Шарково, предизвика доста звук и въпроси дали отпорът против избиването на животни не е политическа операция от страна на Българска социалистическа партия. 

ГЕРБ незабавно проведоха конференция, с цел да " потвърдят ", че видеото издава Нинова като " разпоредник " на акцията. 

Друг е въпросът дали Тодор е изпълнявал поръчка на ГЕРБ или на Българска социалистическа партия, с цел да се получи " компромат " или пък няма нищо общо нито с едните, нито с другите.

Възелът разплете варненецът Христо Вътев, който оглави варненска група, участваща в отпора против избиването. Оказва се, че Тодор не е конспиратор, както беше набеден, а Корнелия Нинова въобще не го е познавала преди той самичък да я потърси.

Вижте сами. 

" Здравейте, другари.
Преди малко видях изключителната конференция, която са дали хората от ГЕРБ от този линк:

http://m.24chasa.bg/novini/article/6972435

Реших да направя това клипче, с цел да дам доказателствата, които знам по обсъжданите въпроси.

- Тодор не е имал никакъв контакт с Корнелия Нинова преди този момент. Тои за първи път и се обади в деня в които направи клипчето, за което приказват на конференцията.
- Тодор не е стоял непрекъснато там, а си е ходил до в този момент 3 - 4 пъти до Търговище и й се обадил, тъй като е бил обезпокоен, че могат да не го позволен до селото.
- Аз му дадох телефона на Корнелия Нинова в четвъртък - 19.07
- В клипа аз потвърждавам, че аз имам нейния телефон от 15.07 и съм разговарял с нея единствено веднъж, с цел да я попитам дали е излязло решението на съдията за нейната тъжба.

В клипа демонстрирам тъкмо и в детайли нещата. "



 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР