Видеото отново е на драг тематика и отново е на

...
Видеото отново е на драг тематика и отново е на
Коментари Харесай

Ще успее ли старата Supra да бие новата в драг надпревара?

Видеото още веднъж е на мил тема и още веднъж е на сътрудниците ни от CarWow. Този път един против различен се изправят именитата Toyota Supra Mk4 против наследника създаден от BMW – Toyota Supra Mk5. След къс тест на звука на трите автомобила и явен победител новата Supra е време за съревнование на 402м, летящ старт и тест на спирачките.

Започваме с белия автомобил, който е от първите Toyota Supra Mk5 и разполага с 4-цилиндров 2.0-литров мотор с 258 конски сили и 400 нютон метра, излъчени единствено към задните колела посредством 8-степенна автоматизирана скоростна кутия.



Червената Supra Mk5 разполага с 3.0-литров редови шестак с 340 конски сили и 500 нютон метра. Скоростната кутия още веднъж е 8-степенен автомат, както и задвижването също е задно. И двете коли разполагат с Launch control, само че водещият разказва като проблематичен и не доста постоянно сработващ, както може да се види и при първия старт.



Третият автомобил е много необичаен от позиция на това, че е непокътнат изцяло фабричен. Supra Mk4 разполага с 3.0-литров бензинов мотор или добре познатият 2JZ, който разполага с 320 конски сили и 441 нютон метра въртящ миг. Задвижването и тук е задно, скоростната кутия е автоматизирана, само че с едвам 4 предавки.



На доктрина борбата наподобява сред остарялата Supra и новата с 2.0-литров мотор, само че дали това ще е по този начин и ще успее ли остарялата да отбрани славата си против новите коли, може да видите във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР