Видеото от атака на руски военни в Сирия, което руският

...
Видеото от атака на руски военни в Сирия, което руският
Коментари Харесай

Путин представил пред Стоун стара американска атака за руска в Сирия

Видеото от офанзива на съветски военни в Сирия, което съветският президент Владимир Путин демонстрира на американския режисьор Оливър Стоун в излъчената предходната седмица документална поредност, в действителност е видео от американска офанзива в Афганистан от 2013 година, твърди руската неправителствена организация Conflict Intelligence Team (CIT). 

Организацията е безапелационна, че видеото действително демонстрира по какъв начин американски хеликоптер „ Апачи ” обстрелва бунтовници в Афганистан.

CIT добавя, че единствената разлика сред двете е, че показаното от Путин видео е озвучено на съветски. 

В фрагментите от документалния филм за Путин съветският президент демонстрира видеото от мобилен телефон и споделя: " Това е работа на нашата авиация. Тези бойци бягат с оръжия. Те имат освен автомати, само че и доста по-сериозни оръжия, с които унищожават военни коли ". След това Путин добавя: " Пилотът споделя, че ще направи още един опит да удари целта ". 

Руската неправителствена организация е разгласила свое видео. В него тя слага фрагментите, които се виждат в документалния филм, с тези от офанзивата в Афганистан, качени в YouTube през февруари 2013 г. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР