Видеото на Део Катунга, който от 5 години живее и

...
Видеото на Део Катунга, който от 5 години живее и
Коментари Харесай

Видео на скейтбордиста Део Катунга трупа милиони гледания

Видеото на Део Катунга, който от 5 години живее и кара професионално скейтборд в Германия, сега се гледа от милиони хора по света. Катунга е част от тима на българската марка за дизайнерски чорапи "Stinky Socks ", като я показва на надпревари в Германия. Именно там преди десетина дни бе сниман клипът, който сега е оповестен в инстаграм и фейсбук страниците на най-големия състезателен канал ESPN и има близо 4 милиона гледания за по-малко от 24 часа. Под самото видео има мнения на звезди от NBA и NFL като Вон Милър, известния лайнбекър на "Денвър Бронкос ", който отбелязва какъв брой е мъчно това, което нашенецът е направил.
Клипът е сниман на последното съревнование в Мюнстер, Германия, в което Део бе провокиран в ексцентрично съревнование по прескачане на бирени кегове. Той съумя да прескочи рекордните 13 броя.
В момента видеото се намира, с изключение на на формалната страница на ESPN, и в международната страница на мъжкото сп. "Esquire ", инстаграм профила на Amazing Videos и други
"Stinky Socks " e учредена през 2011 година от Христо. Мотото, което следва, е "Born in Bulgaria raised in the world " by the #stinkyfamily ( "Родени в България, отгледани по целия свят " от #stinkyfamily). И това се удостоверява от обстоятелството, че най-известните чорапи за спорт и начин на живот се продават на шест континента, научи ДУМА от Красимира Христоскова от "APRA Porter Novelli ".

Видеото може да гледа на приложените линкове:
https://www.instagram.com/p/BlLUJ3jDXGC/?taken-by=espn
https://www.instagram.com/p/BlL7yNcBrhe/?taken-by=esquire
https://www.stinkyfamily.com/deo-katungas-clip-getting-viral-over-espn/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР