Видеото към новата песен на Папи Ханс със специалното участие

...
Видеото към новата песен на Папи Ханс със специалното участие
Коментари Харесай

YouTube поряза новия дует на Папи Ханс и Мишо Шамара

Видеото към новата ария на Папи Ханс със специфичното присъединяване на Мишо Шамара " Мойто дупе " беше свалено от YouTube, оплака се поетът в Инстаграм.

Видеото към дълго чакания дует на Константин Трендафилов и рап легендата Шамара изобилства от прекалено много голи дупета, което тормози платформата за видео шерване. Клипът бе качен в мрежата, само че не остана дълго там, след което Папи Ханс беше блокиран. Стотици почитатели се оплакаха, че не могат да гледат клипа на песента, тъй като нямат 18г. Певецът даде обещание да пусне версия на клипа, която да е съобразена със стандартите на видео платформата.

" БЛОКИРАН. И рестриктиран от YouTube. От два часа клипа на новата ми ария си самоизтрива гледанията и е недосегаем за от ден на ден хора. Явно е окей да сме безусловно заляти от женски хубости на фотография, само че когато използваме женското тяло не за задачите да продаваме бански, а да вършим изкуство, към този момент ни е “малко ту мъч” и “да не гледат децата”. Наистина не разбирам логаритмите. Но това няма да ме спре да върша това, което желая, усещам и в което имам вяра. Възприемам се като актьор, тъй като взимам неуместни решения. Не тъй като познавам нотите.

А на следващия ден ще пусна версия на клипа, която може да гледате.

RIP на същинския клип и благодаря за поддръжката и стотиците мнения. ", написа той на почитателите си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР