Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns ‘N

...
Видеото към #1 сингълa на легендарната рок банда Guns ‘N
Коментари Харесай

„Sweet Child O’ Mine“ - първото видео от 80-те с 1 млрд. гледания в YouTube

Видеото към #1 сингълa на именитата рок тайфа Guns ‘N Roses “Sweet Child O’ Mine ” публично е първото музикално видео от 80-те години, достигнало 1 милиарда гледания в YouTube.

Това достижение е второто по рода си за бандата, чието видео към епичното парче “November Rain ” (1992 г.) през 2018 година се трансформира в първото (и само до момента) видео от 90-те с над 1 милиарда гледания.

Guns N’ Roses завладяват с безотговорно държание международната рок сцена и не престават да вълнуват света с албума си “Appetite For Destruction ” от 1987 година, който се към момента е най-продаваният дебютен албум на всички времена в Съединени американски щати с над 30 млн. релизирани копия в международен мащаб.

През 2018 година излезе юбилейната ремастерирана и разширена версия на албума, озаглавена “Appetite For Destruction: Locked N' Loaded ”.

Постоянният триумф на групата по време на турнето " Not In This Lifetime "  в международен мащаб му отрежда 4-то място в листата с най-успешни турнета в историята на международната музика.

Нестихващата мощ на Guns N’ Roses е неоспорима. С над 6.7 млн. почитатели в YouTube и рекордни видео достижения в продължение на десетилетия, бандата и емблематичната ѝ музика не престават да вълнуват.

Лоялната ѝ почитател публика по целия свят не стопира да се връща към видеата на нейни класики и я трансформира в една от всички 200 най-гледани актьори в YouTube в целия свят за 2019 година

Ето и няколко забавни обстоятелството за Guns ‘N Roses и видеата към сингли на бандата:

Видеото към “November Rain ” е първото видео от 90-те години с 1 милиарда гледания в YouTube

“Sweet Child O’ Mine ” е първото видео от 80-те години с 1 милиарда гледания в YouTube

Guns N’ Roses реализират над 6.7 млн. почитатели в формалния си канал в YouTube

През 2019 година видеата на Guns N’ Roses надвишават 3.1 млн. гледания на ден

Guns N’ Roses са измежду всички 200 най-гледани актьори през 2019 година, както в Съединени американски щати, по този начин и в целия свят

Guns N’ Roses са постигнали общо над 895 млн. гледания на видеата си през 2019

През 2019 година видеото към “Sweet Child O’ Mine ” приблизително дневно е гледано 590 хиляди пъти

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР