Видеопосланията на деца от цял свят с техните мечти и

...
Видеопосланията на деца от цял свят с техните мечти и
Коментари Харесай

Видеопослание на българче е в Капсулата на времето на ООН

Видеопосланията на деца от целия свят с техните фантазии и упования за живота и света след 23 години ще бъдат запечатани в капсула на времето, сложена в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Капсулата ще бъде отворена и видеата показани на 100-годишнината от основаването на организацията, която ще бъде маркирана през 2045 година Това оповестиха от Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД). 

Свят без войни, съгласие сред всички хора , съвременни технологии, които поставят завършек на тежки заболявания, и справяне с бедността, са единствено част от очакванията, показани в българското видео обръщение , снимано особено за самодейността на Организацията на обединените народи „ Гласовете на младежта – Капсула на времето “, показват от ДАЗД.

Горда съм, че българско дете съумя и направи изцяло независимо своето изказване и снима видеото. Децата ни са умни и сигурно ще реализират доста повече от нас, тъй като имат овреме усвоени умения, нужни за личностното им развиване отсега нататък. Бъдещето ще демонстрира, че децата ни са способни и сполучливи, тъй като родителите в България са амбициозни и влагат в тях, и тъй като страната ни се стреми да усъвършенства непрекъснато изискванията у нас “, съобщи доктор Елеонора Лилова, ръководител на ДАЗД.

Целта на „ Гласовете на младежта – Капсула на времето “ , инициирана от Абдула Шахид , президент на седемдесет и шестата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, е ориентирана към потребността и опцията да се чува гласа на децата и младежите, историите и стремежите им. Страната ни одобри поканата за присъединяване и ДАЗД изпрати българското обръщение, снимано от член на Съвета на децата към ръководителя на ДАЗД, който е консултативният орган на децата в България.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР