Видеоплатформата „ЮТюб“ обяви нова функция, с която ще напомня на

...
Видеоплатформата „ЮТюб“ обяви нова функция, с която ще напомня на
Коментари Харесай

Време е за сън: „ЮТюб“ ще ни напомня да си лягаме късно вечер

Видеоплатформата „ ЮТюб “ разгласи нова функционалност, с която ще припомня на потребителите да си легнат късно през нощта. Нововъведението се причислява към към този момент съществуващите напомняния за „ отмора “.

И двете „ ограничения “ са измежду необятния набор от принадлежности, посредством които платформата се старае да подкани хората да си починат от екраните. Те бяха показани през 2018 година като част от самодейността на „ Google “, чиято благосъстоятелност е „ ЮТюб “, за положително богатство, написа „ Върдж “.
„ ЮТюб “ най-сетне сподели очевидното: 720p не е никакво HD! Промяната в най-големия видеосайт е алегорична, само че подтекстът е значим
Крайната цел е да се помогне на потребителите по-отговорно да употребяват продуктите на „ Google “. Това е проблем, който се ускорява освен по време на пандемията на ковид, отбелязва изданието.

Данни сочат, че за последните 2 години „ ЮТюб “ е изпратила над 3 милиарда напомняния за отмора.
Проучване в Съединени американски щати: 70% от феновете избират да гледат нови филми у дома Проучването демонстрира, че страховете за здравето и сигурността на обществени места извънредно накланят везните в интерес на оставане у дома оттатък океана
С новия инструмент потребителите ще могат да зададат съответно време, след което да им бъде напомнено да си починат или пък легнат.

„ Вие задавате началното и крайното време в настройките си. Ще можете също да отхвърлите или отложите напомнянето “, споделят от компанията.

Също по този начин новата функционалност ще бъде налична и от мобилните приложения за Android и iOS.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР