Видеоплатформата Rumble, която е популярна сред консерваторите в Съединените щати,

...
Видеоплатформата Rumble, която е популярна сред консерваторите в Съединените щати,
Коментари Харесай

Платформата Rumble предлага 100 млн. долара за предаването на Джо Роган

Видеоплатформата Rumble, която е известна измежду консерваторите в Съединените щати, предложи на Джо Роган 100 милиона $ за четири години за всичките му излъчвания.

Офертата идва броени дни, откакто Роган беше заставен да се извини за потреблението на расови обиди в своите излъчвания, напомня Ройтерс.

Роган попадна в центъра на скандал, обвързван с разпространение на дезинформация за COVID-19 в неговото предаване, което се излъчва в платформата Spotify.

Няколко реализатори и създатели на песни, измежду които Нийл Йънг и Джони Мичъл, изтеглиха наличието си от стрийминг платформата в символ на противоречие с възгледите на Роган.

Като реакция на иницидента Spotify разгласи, че ще добави предизвестие за наличието към всеки епизод, включващ разискване на COVID-19, защото учени и медицински експерти приканиха платформата да предотврати разпространяването на лъжливи изказвания за имунизациите и други тематики, свързани с пандемията.

„ Скъпи Джо, ние сме с теб, твоите посетители и твоя легион от почитатели в желанието за същински диалог. Какво ще кажеш да прехвърлиш всичките си излъчвания в Rumble, както старите, по този начин и новите, без цензура, за 100 милиона $ за четири години? “, написа основният изпълнителен шеф на Rumble Крис Павловски в имейл до Роган, оповестен на страницата на Rumble в Twitter.

Hey @joerogan, we are ready to fight alongside you. See the note from our CEO @chrispavlovski... pic.twitter.com/G7ahfNNjtP
— Rumble (@rumblevideo) February 7, 2022
Роган към този момент не е коментирал публично офертата от Rumble.

Неговото шоу The Joe Rogan Experience се трансформира в един от най-популярните подкасти на Spotify, откакто платформата за стрийминг го включи в каталога си през 2020 година Изключителната лицензионна договорка за шоуто е на стойност над 100 $ милиона

Базираната в Канада Rumble, която е учредена през 2013 година, подписа съглашение за разпространяване на наличие и с Truth Social - обществената мрежа на някогашния американски президент Доналд Тръмп.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР