Видеонаблюдение и проверки за алкохол и употреба на дрога –

...
Видеонаблюдение и проверки за алкохол и употреба на дрога –
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие по време на абитуриентските балове


Видеонаблюдение и инспекции за алкохол и приложимост на дрога – това са част от драконовските ограничения, които полицията разгласи, че ще ще предприеме и тази година в отбрана на сигурността и спокойствието по улиците по време на абитуриентските балове, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За проявление през прозореца зрелостниците ще бъдат глобявани с 50 лева, водачите също. Ще бъдат обезпечени кортежи за предвижването на зрелостниците от учебно заведение до заведенията за хранене.

Традиционно през май „ Пътна полиция “ организира акция, която да обезпечи безпроблемно празнуване на абитуриентски балове, сподели Бойко Рановски, шеф отдел „ Пътна полиция “, ГДНП.

„ От Министерство на вътрешните работи е основана нужната организация за застраховане на публичния ред, сигурността на придвижването и сигурността в регионите на образователни заведения. Проведени са срещи с управленията на всички образователни заведения и с районните ръководства по образованието. Събрана е информация за местата, където ще се организират тържествата “, уточни Рановски

Той добави, че ще има засилено наличие на полиция до образователните заведения и до питейните такива. Целта е зрелостниците да се придвижват оптимално облекчено, без да затрудняват останалите участници в придвижването. Нарушителите ще бъдат заснемани с мобилни камери.

Най-много балове се чака да има на 24 май. Провеждането им е в интервала 23-29 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР