Видеоматериал, съдържащ запис на изключително грубо отношение и заплахи от

...
Видеоматериал, съдържащ запис на изключително грубо отношение и заплахи от
Коментари Харесай

Ръководител на охраната в АЕЦ Козлодуй заплашвал и псувал полицай

Видеоматериал, съдържащ запис на извънредно жестоко отношение и закани от началник на защитата в АЕЦ " Козлодуй " към служител на реда, се популяризира из обществените мрежи.

По случая е ясно, че действието се развива през месец февруари тази година. Приятел на служителя на управителна позиция в АЕЦ " Белене " е бил заловен да кара след използването на съществено количество алкохол. Полицаят почнал да написа акт на водача в полицейското ръководство в Козлодуй, а ръководителят на защитата на електроцентралата от своя страна почнал да ругае и заплашва служителя на реда. Той бил също очевидно почерпен.

Видеото се популяризира в обществените мрежи от консуматор с име Цецо Благоев. Самият Благоев отхвърля да е бил очевидец на действието. Той получил видеото от трето лице и го разгласил.



От полицията в Козлодуй са удостоверили случая, само че не показват дали всички налични материали са били предадени на прокуратурата. По случая е било формирано и обвиняване, само че било преценено, че нямало данни за осъществено закононарушение. От АЕЦ " Козлодуй " отхвърлиха коментар по въпроса.

Според информация на bTV мъжът, отправял заканите, е бил уволнен от поста на началник на защитата в нуклеарната централа. След този случай обаче брачната половинка и синът на ръководителя на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи поучили работа в системата на централата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР