Видеоклипът на две сестри, които се опитват да влязат в

...
Видеоклипът на две сестри, които се опитват да влязат в
Коментари Харесай

Сърцераздирателна причина, поради която две сестри в забавен вирусен видеоклип споделят едно и също име

Видеоклипът на две сестри, които се пробват да влязат в къща през прозорец, имаше шокиращи последствия, само че зад смеха и повода, заради която те се крият, се крие трагична фамилна история и двете се споделят Лиза.

Двете дами във видеото във вирусния прозорец разкриват за какво тяхното тежко минало значи, че и двете се споделят Лиза, макар че са сестри.

Ако не сте видяхте видеоклипа на жена, заклещена в прозорец, до момента в който се пробва да се качи вътре, до момента в който сестра й я повдига с крайник - къде беше? Клипът стана вирусен, откакто беше споделен онлайн и демонстрира Лиза, която носи черна рокля без презрамки, вдигната от сестра й, която също се споделя Лиза.

Тъй като тя съумява да вземе главата си и раменете през отворената горна част на прозореца на приземния етаж на къщата й, останалата част от тялото й следва, до момента в който не се заклещи с главата надолу с краката и глезените си към момента извън. За страдание (или за благополучие в името на веселието), горната част на роклята й е смъкната надол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР