Видеоклип в социалните мрежи ужаси девинчани. В него двама мъже

...
Видеоклип в социалните мрежи ужаси девинчани. В него двама мъже
Коментари Харесай

Изверги пребиват кучета и ги държат вързани гладни и жадни в гората край Девин

Видеоклип в обществените мрежи ужаси девинчани. В него двама мъже демонстрират към десетина кучета от порода Алабай, които са завързани в гората. Животните са оставени без вода, покрити с рани.

Едрите животни се отглеждат от човек, прочут в Девин като лихвар. Четириногите се развъждат нелегално в гората и по-късно се образоват и употребяват за боеве с кучета. Животните са били бити и унизени всекидневно.

Районният прокурор на Смолян Татяна Найденова твърди, че по случая са арестувани двама души. Спрямо единия е поискана непрекъсната мярка за задържане. Обвинението е за закана за ликвидиране. Става въпрос за създателя на видеоклипа П.В. Той е упрекнат, че се е заканил с ликвидиране и е извадил нож пред магазин в Девин на Е. М. с думите „ Ще те заколя, ще те изкормя ". Към момента в полицията в Девин е подаден сигнал единствено за изчезнало породисто куче, което след това е намерено в двора на някогашен другар на стопанина му. За малтретиране на животни в полицията няма сигнал, обявиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Смолян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР