Видеоклип с огнени топки в небето над сливенското село Глушник

...
Видеоклип с огнени топки в небето над сливенското село Глушник
Коментари Харесай

Огнени кълба край Ново село: Местните настояват военните да се съобразяват с времето за провеждане на ученията

Видеоклип с огнени топки в небето над сливенското село Глушник стресна жителите на региона и освен. Мястото е покрай полигона „ Ново село " и провокира голям брой мнения в обществената мрежа.

Още нощес от командването на Сухопътни войски прецизираха за Българска национална телевизия, че това са сигнални ракети за осветление на полето, на което се правят военни учения на американската войска.

Кметът на селото Димитър Петков изиска военните да се преценяват с ритъма на живот в близките на полигона села.

" Не единствено това. Хеликоптери доста пъти са идвали. Не знам учения ли вършат, само че в края на селото, съвсем до селото, тренировки ли вършат, кацат, изхвърчат нали. И нашите села се обърнаха на полигон ", сподели Димитър Петков, кмет на село Глушник, община Сливен.

Тази заран хората от Глушник разясниха, че са чули гръм, след което са забелязали светлина в небето.

" Ние го гледахме тук онлайн от центъра на Глушник, до 11 часа гърмяха и светеше гората, цялата. На нас ни остава да им дишаме единствено мръсотиите ", споделя Стоян Тенев – гражданин на селото.

" Това се случва много постоянно. Жителите са постянно под подобен тормоз. Виждам, че от време на време вървят някакви дронове, самолети, вертолети ", споделя Меглена Андреева – гражданин на селото.

" Постоянно се чува всичко. Даже човек го е боязън да отиде на разходка в гората, на пикник, тъй като постояно са поставени някакви табели, че има военно образование ", споделя Фани Стоянова – гражданин на селото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР