Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, разкрива момент, в който шофьор

...
Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, разкрива момент, в който шофьор
Коментари Харесай

Наглост! Шофьор изпреварва през разделителни колчета

Видеоклип, оповестен в обществените мрежи, разкрива миг, в който водач на лек автомобил прави рискова маневра, като безочливо изпреварва на място, където това е строго неразрешено. Въпреки съществуването на разграничителни колчета, предопределени да лимитират сходни дейности, лидерът подценява разпоредбите и минава през тях, създавайки риск за останалите участници в придвижването.



Ситуацията се развива по главния път, свързващ Велико Търново и Русе. Поради липса на точна дата на основаване на видеоклипа, който е споделен на 20 септември, информацията към времето на записване остава неразбираема.

Под видеоклипа в обществените мрежи се появиха мнения, в които потребителите показват отвращение от държанието на лидера. Някои от тях даже стигнаха до крайни изводи, заявявайки, че нарушителят би трябвало " да бъде в пандиза " поради осъщественото съществено нарушаване. Те акцентират, че сходна безразсъдна маневра съставлява действителна " причина за ликвидиране ", защото основава непосредствена заплаха за живота на останалите участници в придвижването.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР