Видеоклип, публикуван в събота, улавя президента Доналд Тръмп да казва,

...
Видеоклип, публикуван в събота, улавя президента Доналд Тръмп да казва,
Коментари Харесай

Нов огън по Тръмп в разгара на импийчмънта

Видеоклип, оповестен в събота, улавя президента Доналд Тръмп да споделя, че желае да се " освободи " от тогавашния дипломат на Съединени американски щати в Украйна - Мари Йованович.

Записът, възложен на PBS NewsHour от юрист на един от хората, чули истинския диалог, се споделя, че е от вечеря във Вашингтон от 30 април 2018 година Това е година по-рано преди действително уволнението на Йованович.
 Импийчмънтът на Тръмп: Демократите го оповестиха за деспот, желал да бъде всесилен
Импийчмънтът на Тръмп: Демократите го оповестиха за деспот, желал да бъде всесилен

Трябвало да бъде отхвърлен от служба

Джоузеф Бонди, юрист на Лев Парнас, сподели пред NewsHour, че Парнас, помощник на персоналния юрист на Тръмп Руди Джулиани, е бил на вечерята с президента и няколко други, когато Тръмп сподели, че желае да уволни Йованович.

Около 42 минути от видеото Парнас наподобява споделя: " Най-големият проблем там, мисля, че от кое място би трябвало да стартираме, е дали би трябвало да се отървем от посланика. Тя към момента е останала от администрацията на Клинтън. "

Тогава Тръмп наподобява се споделя: " Къде? Посланикът в Украйна? "
 Импийчмънтът на Тръмп: Демократите настояват, че слага себе си преди всичко, а не Америка
Импийчмънтът на Тръмп: Демократите настояват, че слага себе си преди всичко, а не Америка

" Знаете, че не можете да се доверявате на този президент "

Парнас дава отговор: " Да. Тя обикаля в близост и споделя на всички: " Чакай, той ще бъде импийчмънт, просто изчакайте. "

Няколко секунди по-късно Тръмп даже споделя: " Отърви се от нея! Разкарайте я на следващия ден. Не ме интересува. Разкарайте я на следващия ден. Махнете я. ДОБРЕ? Направи го. "

Бонди сподели, че Парнас участва на вечерята дружно с Игор Фруман, различен от бизнес сътрудниците на Джулиани. И Парнас, и Фруман са с повдигнати обвинявания по федерални упрекнати я, в това число за нарушение на законите за финансиране на политически акции.
 Тръмп не би трябвало да участва на процеса по импийчмънт
Тръмп не би трябвало да участва на процеса по импийчмънт

Съвет на юрист

В събота Бонди сподели, че пусна видеоклипа, защото го счита за сериозен за разбирането на обществото. " Като се има поради неговото значение за националния интерес, взехме решение да пуснем този запис по метод, който има за цел да обезпечи еднакъв публичен достъп и в опит да даде изясненост на американския народ и на Сената по отношение на нуждата от осъществяване на обективен развой, с очевидци и доказателства ", сподели той.

Записът, изработен от Фруман, преразгледан и за първи път докладван от ABC News, наподобява, че улови Тръмп, който прави мненията. Бонди сподели, че откакто новините за аудио записа стават обществени, Парнас потърси онлайн база данни, обвързвана с неговия iPhone, и от вечерята, траяла повече от час, откри видео, изпратено му от Фруман. Бонди е трансферирал видеоклипа пред следователи в Конгреса.
 Поддръжник на Тръмп прекъсна импийчмънта
Поддръжник на Тръмп прекъсна импийчмънта

Протест прекъсна слушанията в Сената

Тръмп неведнъж е казвал, че не познава Парнас добре. Той също е нападнал Йованович в Twitter, като твърди, че всяко място, на което е ходила, " се е объркало неприятно ".

Пускането на видеозаписа идва в деня, в който юристите на Белия дом започнаха да излагат своите позиции в процеса за импийчмънт на Сената против Тръмп. Процесът на импийчмънт значително е концентриран върху дейностите на президента по отношение на Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР