Видеоклип от камери в Тайван показва как мъж се вози

...
Видеоклип от камери в Тайван показва как мъж се вози
Коментари Харесай

Паркинг скандал завърши с возене върху капака на Tesla

Видеоклип от камери в Тайван демонстрира по какъв начин мъж се вози върху предния похлупак на Tesla Model S. Въпреки, че новите модели на Tesla могат да се движат сами при избрани условия, то действието което се развива във видеото е малко по-различно.

Според медиите в Тайван става дума за безреден спор сред бизнес постройка и хотел по отношение на паркоместа в под земята паркинг. Таксите за паркинг били плащани единствено от притежателите на бизнес постройката, само че не и от тези на хотела, което наложило слагането на мрежа. Собственикът на Tesla-та, който най-вероятно е един от ръководителите на хотела не се впечатлил изключително от мрежата и минал през нея влизайки в паркинга.

След спор, който бързо ескалирал, може да видите сами какво се случва във видеото. Пасажерът на предния похлупак въпреки всичко е останал незасегнат след близо 300-метрово возене, а случаят провокира реакции измежду жителите станали очевидци на събитието. Кадри от охранителна камера може да видите във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР