Видеоклип от ареста на плажуваща жена набра страхотна популярност в

...
Видеоклип от ареста на плажуваща жена набра страхотна популярност в
Коментари Харесай

Разголена акробатка беше арестувана на плажа заради...

Видеоклип от ареста на плажуваща жена набра страхотна известност в обществените мрежи поради спора, породен от долнището на банския ѝ. На фрагментите се вижда, че известната акробатка Сам Панда спори с полицията за дрескода на плажа, който те настояват, че е нарушила. Самата тя разгласява фрагментите от ареста си, на който е с полицейски белезници и бива отведена с патрулката. Инцидентът се случил на плажа Myrtle Beach в Южна Каролина.

" Нося това всеки ден на плажа ", споделя тя пред полицията. В допълнение към видеото, което разгласява в обществената мрежа Фейсбук, което незабавно притегли доста внимание, момичето изясни по какъв начин почнало всичко: „ Също и единствено с цел да изясня. Една жена се обади в полицията поради мен и моите бански. Така стартира всичко. Някой реши, че тялото ми е обидно за тях и реши да покаже на детето си, че тялото му един ден може да бъде повода за ареста му ", написа Сам към видеото, което разгласява.

Когато полицията отвела нея и нейната другарка от плажа, те прочели разпореждане, в което се споделя, че е нелегално да се появява гола на който и да е публичен плаж. „ Не съм гола! “, отбрани се момичето. В окръг Хори, където се намира въпросният плаж, бикините под формата на прашки, се смятат за нецензурни и са публично неразрешени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР