Видеоклип на ученик от гимназията, който удря два шамара на

...
Видеоклип на ученик от гимназията, който удря два шамара на
Коментари Харесай

Ученик удря шамар на учител при отвратителна атака в класната стая, докато съучениците се смеят на глас

Видеоклип на възпитаник от гимназията, който удря два шамара на учителя си, стана вирусен, откакто управляващите взеха решение да ударят младежа в отговор - със правосъдни обвинявания.

Неназован гимназист беше упрекнат по едно обвиняване в отправяне на закани и две обвинявания в незаконно нахлуване, откакто някой го снима по какъв начин атакува преподавател по средата на образователен ден в Уинстън-Сейлъм, Северна Каролина.

Видеото демонстрира високия младеж, облечен в сива качулка и тъмни панталони с бял колан, до момента в който заплашително се доближава до своя преподавател, жена на междинна възраст, седнала на стол с очила и алена риза. Клипът стартира с пестник на младежа през лицето.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Богатият спортист „ Gilbert Goon “ взе участие в учебен футболен мач Пожарна охрана ВРЕМЕ на следствие за ликвидиране за гибелен побой над младеж

Щракнете, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да сте в крайник с новостите с всички последни вести, спортни и развлекателни истории

Но учителката се оправи доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР