Видеоклип, на който е заснет момент на спиране на движещо

...
Видеоклип, на който е заснет момент на спиране на движещо
Коментари Харесай

Полицаи, застанали в насрещното, спират шофьор, движещ се срещу тях ВИДЕО

Видеоклип, на който е сниман миг на прекъсване на движещо се транспортно средство - за инспекция от пътни служители на реда, циркулира в обществената мрежа Facebook и предизвиква голям брой полемики сред потребителите.

На видеоклипа се вижда по какъв начин служителите на реда са застанали в другата пътна летна, насреща на лидера, който снима видеоклипа. Полицаите му подават стоп сигнал, с цел да му извършат инспекция, само че с цел да бъде тестван, водачът би трябвало да премине в насрещното. От видеоклипа излиза наяве, че водачът " пресича " пътя, като му се постанова да пресече и непрекъснатата пътна маркировка, която е по средата на пътя.

От мненията на консуматори се схваща, че събитието се случва на разклона за Девин.



Много от потребителите споделят, че не биха направили сходна маневра, тъй като била рискова и че не биха пресекли непрекъсната линия.





Припомняме Ви, че според Закона за придвижване по пътищата е допустимо водач да бъде спрян и на такова място, в случай че той прави някакво нарушаване, или в случай че с това негово прекъсване не се заплашва сигурността на останалите участници в придвижването. Това важи и при прекъсване на автомагистрала отвън особено обозначените места, бензиностанции, паркинги и спешни ленти.

Дали казусът е подобен?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР