Видеохостингът YouTube ще започне да интегрира видеореклами във всички видеоклипове,

...
Видеохостингът YouTube ще започне да интегрира видеореклами във всички видеоклипове,
Коментари Харесай

YouTube започва да слага реклами на всички видеоклипове от 1 юни

Видеохостингът YouTube ще стартира да интегрира видеореклами във всички видеоклипове, хоствани на платформата. Съответната информация е оповестена в раздела „ Условия за прилагане “ на уеб страницата на компанията.
Нововъведението ще влезе в действие от 1 юни, предава РИА Новости.
 YouTube е премахнал над 30 000 видеоклипа за шест месеца с подправени вести за COVID-19 YouTube е премахнал над 30 000 видеоклипа за шест месеца с подправени вести за COVID-19
През последните шест месеца администрацията на видео хостинга YouTube е премахнала повече от 30 000 видеоклипа, съдържащи погрешна инфор...
Понастоящем рекламите са вградени във видеоклипове, оповестени в канали, свързани с партньорската стратегия. За да участвате в нея, би трябвало да са изпълнени две условия: броят на клиентите би трябвало да бъде минимум хиляда души, а общото време за гледане годишно да е четири хиляди часа.
Освен това приходите на всички основатели на наличие, живеещи отвън Съединените щати, ще стартират да се регистрират като „ роялти “ (такса, която франчайзополучателите заплащат от време на време, нормално всеки месец) и ще бъдат облагани според американското законодателство.
За да се събират такси, би трябвало да се даде информация за TIN, името на юридическото лице и името на канала. В случай на неспособност за даване на тази информация, хостингът може да задържи до 24 % от приходите.
YouTube е услуга за видеохостинг, която дава на потребителите услуги за предпазване, доставка и проявление на видеоклипове. YouTube се трансформира в най-популярния видеохостинг и вторият по величина уебсайт в света по брой гости.
 Профилът на Тръмп в YouTube си остава замразен Профилът на Тръмп в YouTube си остава замразен
YouTube удължи замразяването на акаунта на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за неустановен интервал, заяви Politico, по информация н...
Потребителите могат да качват, преглеждат, правят оценка, разясняват, прибавят в обичани и споделят избрани видеоклипове. Сайтът съдържа филми, музикални видеоклипове, филмови откъси, вести, просветителни стратегии, както и любителски видеоклипове като видеоблогове, слайдшоута, хумористични видеоклипове и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР