Видео заснема Келър да води ругатни, насочени към тогавашния председател

...
Видео заснема Келър да води ругатни, насочени към тогавашния председател
Коментари Харесай

Клет Келър, олимпийска златна медалистка по плуване, получава 6 месеца домашен арест за бунта на Капитолия на 6 януари

Видео снима Келър да води хули, ориентирани към тогавашния ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси и водача на болшинството в Сената Чък Шумър, и двамата демократи. Той също се причисли към хор от бунтовници в пеенето на националния химн посред Капитолия. Той се съпротивляваше на опитите да бъде изведен от Капитолия, като откъсна лакът и се отърси от служител на реда, споделиха прокурорите.

Съединени американски щати Окръжният арбитър Ричард Леон осъди Келър на три години пробация, в това число шест месеца домакински арест, и му подреди да извърши 360 часа общественополезен труд.

Келър сподели на съдията, че е знаел, че дейностите му на 6 януари са оставили законодателите в боязън и са затруднили полицията да си прави работата.

„ Нямам опрощение за какво съм пред вас през днешния ден “, сподели той. „ Разбирам, че дейностите ми са незаконни и нося цялостната отговорност за държанието си. “

По време на протеста на 6 януари Келър носеше яке с американско знаме на ръкава, кръпка на олимпийския тим начело и бу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР