Видео, споделено от Украйна, показва мащаба на руските загуби в

...
Видео, споделено от Украйна, показва мащаба на руските загуби в
Коментари Харесай

Кадри показват гробище на руска бронирана техника в Авдиевка, където Русия е организирала най-голямата си атака от месеци

Видео, споделено от Украйна, демонстрира мащаба на съветските загуби в Авдиевка.

Русия изстреля най-голямата си офанзива атака за месеци там, само че не е постигнал огромен пробив.

Вместо това се оповестява за големи загуби на бронирани транспортни средства и бойци.

Ново видео демонстрира очуканите остатъци от съветски транспортни средства в зона, където Русия предприе най-голямата си офанзива против Украйна през последните месеци.

Въздушни фрагменти, споделени от военачалник Александър Тарнавски, пълководец на украинската оперативна стратегическа група Таврия, в понеделник демонстрираха унищожени и димящи съветски транспортни средства в полета покрай Авдиевка, дружно с нещо, което наподобява като мъртви съветски бойци.

Видеото, снимано от 47-ма обособена механизирана бригада на Украйна, съдържа и фрагменти, снимани от дрон, до момента в който се доближава и по-късно удря съветска бронирана машина, както и големи пожари и извиващ се пушек, приближаващ от останките на някои танкове.

Видеото е част от обилие от фрагменти, появили се от тежките боеве към Авдиевка, стратегически град в източна Украйна, който работи като врата към Окупирана от Русия Украйна.

Украйна си върна селото от съветските сили през септември и Русия стартира огромна офанзива против него на 10 октомври, което съгласно Министерството на защитата на Обединеното кралство евентуално е най-сериозната нападателна интервенция на Русия от най-малко януари.

Украйна сподели, че задачата на Русия е била да обкръжи града, само че до момента не е съумяла да го направи.

Вместо това, до момента в който Русия е постигнала прочут прогрес, не е отбелязал огромни пробиви и съгласно известията е претърпял големи загуби на войски и съоръжение.

Украйна твърди, че Русия е изгубила повече от 6000 бойци и над 400 бронирани транспортни средства там единствено за една седмица предишния месец. Не е допустимо да се ревизират неговите данни.

И Белият дом сподели, че Русия е видяла тежки загуби покрай Авдиевка, без да дава съответни числа, и че е „ екзекутирала бойци, които отхвърлят да извършват заповеди " там.

В края на октомври Министерството на защитата на Обединеното кралство разказа дейностите на Русия в Авдиевка като " огромно настъпателно изпитание " и сподели, че детайли от осем бригади, които Русия е заела в борбата, " евентуално са потърпевши някои от най-високите равнища на жертви в Русия за 2023 година до момента. “

Украинският президент Володимир Зеленски във вторник сподели, че „ Русия към този момент губи бойци и съоръжение покрай Авдиевка по-бързо и в по-голям мащаб, в сравнение с, да вземем за пример, покрай Бахмут. "

Битката при Бахмут се счита за най-дългата и най-кръвопролитната в съветската инвазия.

Райли Бейли, съветски специалист, който работи в Института за проучване на войната, сподели преди този момент за Бизнес Вътрешен човек, че огромните загуби на съветски танкове и транспортни средства в Авдиевка демонстрират, че Русия не е " научила поука по какъв начин вярно да води механизирана маневрена война. "

Вместо това, сподели той, тя повтаря грешките, които направи по-рано в навлизане.

Украински елементи, които се бият в Авдиевка, споделят, че нанасят обилни вреди на съветските сили там.

53-та обособена механизирана бригада в неделя го разказа като „ всеобщо самоубийствено “ деяние от страна на Русия и сподели, че стотици съветски бойци са били убити.

Междувременно 47-ма обособена механизирана бригада съобщи предходната седмица, че за три седмици на борба Русия е изгубила стотици танкове и 250 единици друга бронирана техника.

Въпреки това боевете не престават и Украйна сподели, че Русия тази седмица единствено е засилила офанзивите си.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР