Видео със сцени на домашно насилие се разпространява в социалните

...
Видео със сцени на домашно насилие се разпространява в социалните
Коментари Харесай

Майката на насилника от Бобов дол: Не бях съгласна синът ми да се жени за нея, той не я е тормозил

Видео със подиуми на домашно принуждение се популяризира в обществените мрежи, като на фрагментите се вижда по какъв начин мъж бие брачната половинка си. Според мненията видеото е снимано от 13-годишната щерка на съпрузите, която е станала очевидец на побоя.

Полицията и прокуратурата работят по случая.

Към 13:00 часа през днешния ден мъжът, показал насилието, е арестуван в столицата, където се е укривал.

Заснетата обстановка е от неделя. Пострадалата жена и майка ѝ, която е качила фрагментите в обществените мрежи отхвърлят да застанат пред камерата. Обясняват, че не са подали сигнал за принуждение, тъй като мъжът за първи път ѝ протяга ръка. Според съседите - постоянно в дома им имало кавги.

" Ние сме се самосезирали по случая, няма сигнали “, уточни Никилой Вътев от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил.

" Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си. Така е зародил абсурдът. Детето е декларирало, че то е направило клипа без знанието им “, показва пред bTV районният прокурор Албена Разсолкова.

Мъжът е престъпно проявен. Осъждан, само че оправдан. Преди години жена му пуснала сигнал за принуждение, след това отрекла.

Майката на към този момент арестувания мъж изяснява, че той не е посягал на жена си, а противоположното. Имали две деца, като едното е от различен татко.

" Години наред моето дете страда. Не бях съгласна синът ми да се дами за нея. Той не я е тормозил. Не знам от кое място идва всичко това. От майка ѝ - тя я настройва. Сега синът ми е на работа. Не се крие “, споделя Стефка – майка на арестувания мъж.

Още 2 сигнала за домашно принуждение са постъпили в прокуратурата за деня - в единия от случаите даже имало закани за ликвидиране, а пред дома си жертвата намерила и чук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР