Видео със състезанието било качено в социалните мрежи, но без

...
Видео със състезанието било качено в социалните мрежи, но без
Коментари Харесай

Нарочиха водач от Първомай за участник в гонки в ден, в който е опериран

Видео със надпреварата било качено в обществените мрежи, само че без да дава информация за датата
Районният съд в Първомай анулира глобите на лидер, санкциониран с 3000 лева и лишен от брошура за 1 година за присъединяване в гонка. Според Министерство на вътрешните работи той се състезавал с различен водач на пътя от с. Поройна за с. Леново към 18 часа на 5 април т. година

Клипове със надпреварата на двата автомобила били оповестени в обществените мрежи и началникът на Районното в Първомай разпоредил инспекция. Виновните водачи били издирени по номерата на колите и глобени. При последвалото обжалване единият от тях посочил здравна документи, че на същата дата към 11 часа е бил признат по неотложност в болничното заведение в Първомай и опериран от тежко инфектиране на десния крайник.

Пред съда е показан единствено единият клип, само че от фрагментите времето, в което е осъществено нарушаването, няма по какъв начин да бъде несъмнено открито. Отделно видеото е снимано без единодушието на участниците в гонката, което го прави негодно доказателство. На това съображение първоинстанционният съд анулира наказателното разпореждане с решение, което предстои на обжалване пред административните магистрати в Пловдив. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР